Welkom op de website van Tess

Ikke

Hallo allemaal, mijn naam is Tess Droeshout. Op dinsdag 9 oktober 2007 ben ik geboren om 9.29u op de materniteit van het OLV-ziekenhuis in Asse.

De voorziene geboortedatum was 12 oktober, maar omdat de bekkenafmetingen van mama een beetje te klein waren vond de gynaecoloog het beter om mij via een geplande keizersnede ter wereld te brengen. Voor mij was dat dus een heel gemakkelijke geboorte, voor mama zal het nu wat langer duren eer ze hersteld is. Maar dat is niet erg, zolang ik maar gezond ben!

Bij mijn geboorte woog ik 3.570 kg en was ik 49 cm groot! Mama en ik moesten eerst nog een beetje bekomen van de geboorte op kamer 207 van de materniteit in het OLV-ziekenhuis in Asse.

Sinds zaterdagmiddag 13 oktober zijn we thuis. Al wie mij eens van dichtbij wil komen bewonderen is altijd welkom op de Rozenlaan nr 15 te Liedekerke want er staat hier nog een heel karretje lekkere suikerbonen te wachten.
Tot nu toe is het vooral mijn papa die mij verzorgd heeft en in de watten legt want mama moet eerst nog wat herstellen van de operatie.Dankzij mijn nonkel Wim heb ik nu ook mijn eigen emailadres: tess@soetaerts.be. Als jullie me iets willen vertellen dan staat mijn mailbox al klaar en mama en papa zullen die mailtjes met veel plezier voorlezen want dat kan ik natuurlijk nog niet zelf!

Mama, papa en ikzelf willen alvast alle mensen bedanken voor de fijne gelukwensen, de prachtige kaartjes en de vele cadeautjes!

Mijn ouders

Tja, op wie lijk ik nu eigenlijk? Aan jullie om de vergelijking te maken. Maar als je 't mij vraagt heb ik een beetje van elk en van elk een beetje...

't Staat in de sterren geschreven...

Ik ben geboren onder het teken van de Weegschaal en volgens de chinese astrologie ben ik geboren in het jaar van het Zwijn.

De Weegschaal is het teken van harmonie. De Weegschaal is warm en gevoelig en verkeert graag in het gezelschap van mensen. Ze houdt er totaal niet van om ongeacht welke reden dan ook buiten de groep te vallen. Ze kan bogen op een vrij sterke wilskracht, en blijkt dan ook vaak degene in de groep die de dingen in gang zet. Zeer vaak vindt zij het echter moeilijk een besluit te nemen. De reden is dat ze van ieder probleem duidelijk beide kanten ziet en dat voor haar de keuze tussen deze twee mogelijkheden dus niet zo simpel kan zijn. Daardoor kan ze soms pas besluiten als het al te laat is. Wanneer twee anderen het met elkaar oneens zijn, maakt haar begaafdheid om beide kanten van een beslissing te overzien haar tot een uitstekende vredestichtster.

Zwijn: Van al Gods kinderen ben ik gezegend met het puurste hart. Met onschuld en trouw wandel ik in het beschermende licht der Liefde. Door vrijuit van mezelf te geven ben ik rijk en dubbel gezegend. Verbonden met de mensheid door broederschap is mijn welwillendheid universeel en kent geen grenzen.
Trefwoorden: betrouwbaar, sociaal, eerlijk, liefdevol, sensueel, intelligent.
Het Zwijn correspondeert met het Westerse sterrenbeeld Schorpioen (en dat is het sterrenbeeld van mijn papa!)